Competition in Cameroon

Our project “Three Micro-actions and a Transitional Kit” had been finalist in the International Competition “Building Malaria Prevention.” organized by Archive-Architecture for health. It had had two juries (in different rounds), with Teddy Cruz, Charles Correa and David Adjaye among others.

/ No comments

Competition in Cameroon

Our project “Three Micro-actions and a Transitional Kit” had been finalist in the International Competition “Building Malaria Prevention.” organized by Archive-Architecture for health. It had had two juries (in different rounds), with Teddy Cruz, Charles Correa and David Adjaye among others.

/ No comments

Urban revitalization

First Prize at the International Competition Europan 10, in Warsaw (Poland). The project foresees the revitalization of the Ulica Wilenska environment, in the district of Prague Polnoc in Warsaw. For it, it is proposed a smooth intervention, with progressive purpose

/ No comments

Urban revitalization

First Prize at the International Competition Europan 10, in Warsaw (Poland). The project foresees the revitalization of the Ulica Wilenska environment, in the district of Prague Polnoc in Warsaw. For it, it is proposed a smooth intervention, with progressive purpose

/ No comments

Almagro´s Courthouse

The initiative of the project stems from the initial decision to give to the interior of the Courts the bit of buildable surface remaining. Facing the complicated geometry of the plot for a functional building and noticing an adjusted surface,

/ No comments

Almagro´s Courthouse

The initiative of the project stems from the initial decision to give to the interior of the Courts the bit of buildable surface remaining. Facing the complicated geometry of the plot for a functional building and noticing an adjusted surface,

/ No comments

O Barco Courthouse

The project is the result of an open competition held by jury in 2007. Its location in the interior of an urban plot conditions the project, so we proposed a construction capable of resolving itself and accept the uncertainty of

/ No comments

O Barco Courthouse

The project is the result of an open competition held by jury in 2007. Its location in the interior of an urban plot conditions the project, so we proposed a construction capable of resolving itself and accept the uncertainty of

/ No comments

Gran de Area 2012 Awards

A project for a house in Barro (Pontevedra), which we call ‘Casa x2‘ , has been recognized with Grand Area Award 2012, granted by the Delegations of Vigo and Pontevedra, from the College of Architects of Galicia. The x2 house is an expansion of a

/ No comments

Gran de Area 2012 Awards

A project for a house in Barro (Pontevedra), which we call ‘Casa x2‘ , has been recognized with Grand Area Award 2012, granted by the Delegations of Vigo and Pontevedra, from the College of Architects of Galicia. The x2 house is an expansion of a

/ No comments

Inés House

Starting from a former house coherently located in a traditional core, the interior was modified to generate a central wide area, which function is to spread the light in the interior of the housing. All surfaces were painted white and in

/ No comments

Inés House

Starting from a former house coherently located in a traditional core, the interior was modified to generate a central wide area, which function is to spread the light in the interior of the housing. All surfaces were painted white and in

/ No comments

Salvaterra House

Single-unit housing, developed on the ground floor that fits the small size of the plot. The lack of interesting visual axis, generates a home that outlines the views and closes through the occupying environment. Only into the plot, holes open

/ No comments

Salvaterra House

Single-unit housing, developed on the ground floor that fits the small size of the plot. The lack of interesting visual axis, generates a home that outlines the views and closes through the occupying environment. Only into the plot, holes open

/ No comments

Urban research

Project A Cidade dos Barrios, Finalist of the XI Biennial of Spanish Architecture and Urbanism, was conducted from our studio following the impulse from the A Coruña Delegation from the College of Architects of Galicia. They were developed a set of concurrent

/ No comments

Urban research

Project A Cidade dos Barrios, Finalist of the XI Biennial of Spanish Architecture and Urbanism, was conducted from our studio following the impulse from the A Coruña Delegation from the College of Architects of Galicia. They were developed a set of concurrent

/ No comments

Klaksvik City Center

Project for redesigning downton Klaksvik, collaborating with imagINArquitecturas. 3 different intensity scenarios are proposed, in which it is possible to develop the project. By inserting multiple buildings, intended to serve as focal points for the community, it completes as a urban

/ No comments

Klaksvik City Center

Project for redesigning downton Klaksvik, collaborating with imagINArquitecturas. 3 different intensity scenarios are proposed, in which it is possible to develop the project. By inserting multiple buildings, intended to serve as focal points for the community, it completes as a urban

/ No comments

Vertical House

The house, situated in a scattered building environment, arises absent of any reference and conditioned by the steep topography of the plot. This fact was crucial cause of the lack of external elements and being situated in a wild territory,

/ No comments

Vertical House

The house, situated in a scattered building environment, arises absent of any reference and conditioned by the steep topography of the plot. This fact was crucial cause of the lack of external elements and being situated in a wild territory,

/ No comments

Konstruplus offices

These offices, now missing, introduced a sequence of curved shapes, created from the existing beams, so that would generate a pleasant atmosphere. Furthermore, when using the white color and introducing a small dry artificial garden, it was intended to achieve

/ No comments

Konstruplus offices

These offices, now missing, introduced a sequence of curved shapes, created from the existing beams, so that would generate a pleasant atmosphere. Furthermore, when using the white color and introducing a small dry artificial garden, it was intended to achieve

/ No comments